adressNørregade 16,2 5000 Odense C

mailinfo@tandlaegerne-fisketorvet.dk 

fax66 11 51 11

Visdomstandsoperation udføres ganske smertefrit

​Hos Tandlægerne Fisketorvet i Odense tilbyder vi visdomstandsoperation ganske smertefrit. Går du rundt med smerter i tænderne, og har du mistanke om, at det kan være grundet en eller flere visdomstænder, foretager vi gerne en grundig undersøgelse for at se, om det er visdomstænderne eller noget andet.

Vi tager et røntgenbillede af dine tænder og kæberne, således at vi kan se, hvordan de helt konkret sidder. En visdomstandsoperation er en mere eller mindre simpel operation, som ikke tager ret lang tid. Det lyder værre, end det er, da en visdomstand ofte kan trækkes ud uden at have behov for en operativ fjernelse.

Omhyggelig og professionel visdomstandsoperation

Vores tandlæger er alle dygtige og erfarne, når det kommer til en visdomstandsoperation. Vi lægger indledningsvist en lokalbedøvelse, så du intet mærker.

Ofte er en visdomstand ikke til at se, hvorfor den skal fritlægges, så vi kan trække den ud eller fjerne den operativt. Vi er utroligt omhyggelige og tager os god tid til at fjerne den ordentligt, så du intet mærker til det.

Efter en visdomstandsoperation kan du have smerter i såvel tandkød, tænder, kæbe og hovedpine. Men ved indtagelse af smertestillende efter tandlægens anvisninger, er det ingen sag. Så har du mistanke om, at du har en eller flere visdomstænder, som er skyld i dine tandsmerter, kan du komme og få det undersøgt.

Kontakt os og bestil tid til forundersøgelse

Du kan bestille en tid til forundersøgelse forud for en eventuel visdomstandsoperation på telefon 66 11 51 11 eller skrive til os på info@tandlaegerne-fisketorvet.dk.​

Tandlægerne Fisketorvet

​5000 Odense C

Tlf : 66 11 51 11