adressNørregade 16,2 5000 Odense C

mailinfo@tandlaegerne-fisketorvet.dk 

fax66 11 51 11

RECEPTIONENS ÅBNINGSTIDER

Mandag:

​08.00 - 16.00

Tirsdag:

​08.00 - 16.00

Onsdag:

08.00 - 17.00

Torsdag:

08.00 - 17.00

Fredag:

​08.00 - 14.00

NYHEDER

Der tilbydes nu tandregulering med Inmann Aligner her hos Tandlægerne Fisketorvet. Du kan stadig indtil 1.10.16 køre helt ind til Fisketorvet i bil. Derefter åbner den store parkeringskælder

Læs mere ved at klikke her.

TANDLÆGESKRÆK

Har du tandlægeskræk er du sikker på at blive taget alvorligt. Vi aftaler på forhånd i telefonen, hvad vi skal gøre ved det første besøg. En samtale og måske en undersøgelse af din tænder. Herefter aftaler vi sammen hvad vi skal gøre ved næste konsultation. Det er ikke flovt at have tandlægeskræk, så fortæl os om det og vi hjælper dig.


Råd om tandlægeskræk


Erkend din angst Fortæl os om din angst


Stil krav til din tandlæge Lav aftaler om hvad der skal ske fra gang til gang. Ingen overraskelser kun hvad I har aftalt.


Musik Tag musik med til at lytte på eller slappe af til, det kan nemlig distrahere tankerne og hjælpe på din tandlægeskræk.


Lokalbedøvelse Sig ja til bedøvelse, vi giver al den bedøvelse du har brug for , evt overfladebedøvelse først.


Sig fra hvis det gør ondt Du er den, der kan mærke om det gør ondt. Det vil hjælpe på din tandlægeskræk hvis du derfor siger fra når du mærker smerte.


Stopsignal Aftal et stopsignal eks en løftet hånd, så tandlægen ved hvornår du ønsker en pause eller vil fortælle noget. Tandlægen er ikke tankelæser, så du har selv et ansvar for at sige fra.


Tag en god ven eller fortrolig med Tag en person med som du kan holde i hånden og som du er tryg ved. Det er godt, at der er en som har hørt hvad der er blevet sagt og gjort. Når du er angst, er det svært at huske alt ,hvad der er sagt og gjort på klinikken.

Tal med tandlæge om dit problem Forvent at tandlægen forstår din angst og at i derfra kan gøre noget ved din tandlægeskræk.


Følelser Det er i orden at vise følelser, også i tandlægestolen – at græde – fortæl om de dårlige oplevelser, du har haft og lyt efter, om du møder den forståelse, du har brug for. Gå hyppigt til tandlæge hver 3. – 4. måned så eventuelle tandproblemer er små. Ring og hør meget mere om hjælp til tandlægeskræk på tlf. 66 11 51 11​.

Links om tandlægeskræk:

www.odontofobi.dk
www.tandskraek.dk
www.tandlaegeforeningen.dk

Tandlægerne Fisketorvet

​Nørregade 16,2

​5000 Odense C

Tlf : 66 11 51 11

Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook​