adressNørregade 16,2 5000 Odense C

mailinfo@tandlaegerne-fisketorvet.dk 

fax66 11 51 11

Tandregulering af alle tænder tilbydes

Hos Tandlægerne Fisketorvet i Odense foretager vi tandregulering med Inman Aligner. Denne form for tandregulering er både nem og hurtig, og foregår samtidig helt uden faste kroge og skinner på tænderne. Vi kan regulere alle tænder efter ønske. Eksempelvis hvis du har gået med skæve tænder gennem mange år eller har et mellemrum, du gerne vil have lukket.

En tandregulering kan afhjælpe trangstillede eller skæve tænder. Med Inman Aligner kan dine tænder rettes på kun seks til tolv uger med aftagelige bøjler. Metoden er både hygiejnisk og praktisk, og du har mulighed for at tage apparaturet af i forbindelse med spisning.

Professionelt personale med speciale i tandregulering

Tandlægeteamet, som står for din tandregulering med Inman Aligner, er kompetent og veluddannet og sørger for, at du får en god introduktion, inden du træffer beslutningen.​

Vi behandler kun med det originale Inman Aligner-produkt, så vi kan sikre dig en rigtig god behandling med et optimalt slutresultat.

Hvad koster en tandregulering? Det kommer meget an på kompleksiteten samt hvor mange tænder, der skal reguleres. Er det blot en enkelt tand i over- eller undermund, eller er der tale om mange tænder. Når vi undersøger dine tænder, kommer vi med et uforpligtende prisoverslag, så du kender prisen på forhånd.

Kontakt os for tid og information om Inman Aligner

Ring til os på 66 11 51 11, og aftal tid for en gratis og uforpligtende vurdering samt information om tandregulering med Inman Aligner i Odense. Eller skriv til os på e-mail info@tandlaegerne-fisketorvet.dk. Udeblivelse fra gratis konsultation vil dog koste dig et gebyr. Vi ser frem til at vejlede dig.​

Tandlægerne Fisketorvet

​5000 Odense C

Tlf : 66 11 51 11