map-ikon-sort Nørregade 16,2 5000 Odense C   

Tandlægeskræk tager vi seriøst og gør noget ved

Har du tandlægeskræk, er du sikker på at blive taget seriøst hos Tandlægerne Fisketorvet i Odense. Vi aftaler på forhånd i telefonen, hvad vi skal gøre ved det første besøg, hvilket typisk indebærer en samtale og måske en undersøgelse af dine tænder. Herefter aftaler vi sammen, hvad vi skal gøre ved næste konsultation.

Det er ikke flovt at have tandlægeskræk, så fortæl os om det, og så hjælper vi dig. Vi gør en dyd ud af at skabe en professionel og behagelig atmosfære i klinikken, og vores tandlæger tager sig rigtig godt af dig og afsætter ekstra tid.

Gode råd til hvis du har tandlægeskræk

 • Erkend din angst - fortæl os om din angst.
 • ​Stil krav til din tandlæge - lav aftaler om, hvad der skal ske fra gang til gang. Ingen overraskelser - kun hvad I har aftalt.
 • ​Tag musik med til at lytte til eller slappe af til. Det kan nemlig distrahere tankerne og hjælpe på din tandlægeskræk.
 • ​Sig ja til bedøvelse. Vi giver al den bedøvelse, du har brug for.
 • ​Sig fra, hvis det gør ondt. Du er den, der kan mærke, om det gør ondt. Det vil hjælpe på din tandlægeskræk, hvis du derfor siger fra, hvis du mærker smerte.
 • Aftal et stopsignal som eksempelvis en løftet hånd, så tandlægen ved, hvornår du ønsker en pause eller vil fortælle noget. Tandlægen er ikke tankelæser, så du har selv et ansvar for at sige fra.
 • ​Tag en god ven eller fortrolig med. En person, du kan holde i hånden, og som du er tryg ved. Det er godt, at der er en, som har hørt, hvad der er blevet sagt og gjort. Når du er angst, er det svært at huske alt, hvad der er sagt og gjort på klinikken.
 • ​Tal med tandlægen om dit problem. Forvent, at tandlægen forstår din angst, og at I derfra kan gøre noget ved din tandlægeskræk.​

 • Kontakt os for spørgsmål og bestilling af tid

  Har du ellers brug for hjælp, eller har du spørgsmål, er vi altid behjælpelige med at besvare dem. Ring og hør meget mere om hjælp til tandlægeskræk på telefon 66 11 51 11​, eller skriv til os på info@tandlaegerne-fisketorvet.dk. Så hjælper vi dig.

​Adresse

Tandlægerne Fisketorvet

​5000 Odense C

Anmeldelser fra google

​Har gået ved Henrik og nu også Sanela. Begge super dygtige og behagelige tandlæger!

Gustav