adressNørregade 16,2 5000 Odense C

mailinfo@tandlaegerne-fisketorvet.dk 

fax66 11 51 11

Tandkrone tilbydes i flot kvalitet

Hos Tandlægerne Fisketorvet i Odense tilbyder vi en tandkrone i høj kvalitet med stor holdbarhed og slidstyrke. En tandkrone erstatter den naturlige krone ved, at man sætter den ned over tanden eller et implantat. Det holder tanden stærk og er utrolig effektivt, hvis man døjer med tænder, der knækker, eller fyldninger, som ikke holder.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for i forhold til at opretholde et flot og sundt tandsæt, rådgiver vi dig gerne og giver vores faglige vurdering af, hvad du vil have bedst af. Tandkroner koster en del, hvorfor vi altid kommer med et prisoverslag, som er ganske uforpligtende. Ikke desto mindre er en tandkrone den mest solide og holdbare løsning i længden.

Påsætning af tandkrone og tandbro

Der kan være mange årsager til at få brug for en tandkrone og en tandbro. En tandbro bygger praktisk talt en bro mellem to tænder. 

Det er særligt effektivt, hvis man har en eller flere tænder, der er ødelagt og kan have brug for rekonstruktion.​ Det giver et flottere tandsæt - og det er svært at se hvilke tænder, der er eksempelvis implantater, tandkroner og broer.

Har du gået alt for længe med ødelagte tænder, og er du træt af, at de går i stykker alt for let ved en fyldning eller opbygning i plast? Her vil en tandkrone uden tvivl komme dig til gode. Og det vil være en billigere investering på længere sigt, da den er meget mere robust og stabil end plast.

Ring eller skriv til os for en tid

Vil du have en tid til at høre mere om en tandkrone og dine muligheder for at få genopbygget en eller flere tænder, kan du kontakte os for en tid på telefon 66 11 51 11 eller skrive til os på info@tandlaegerne-fisketorvet.dk.​

Tandlægerne Fisketorvet

​5000 Odense C

Tlf : 66 11 51 11