adressNørregade 16,2 5000 Odense C

mailinfo@tandlaegerne-fisketorvet.dk 

fax66 11 51 11

Tandimplantat med mange års holdbarhed

Har du brug for et tandimplantat, er vi hos Tandlægerne Fisketorvet i Odense et kompetent tandlægeteam, som opererer og indsætter Straumann implantater. Der indsættes implantater både med og uden knogleopbygning. Disse kan bruges til proteser-, tryklåsproteser eller kroner og broer.

Et implantat kan være en løsning ved tab af en enkelt tand, hvis der mangler flere tænder eller ved total tandløshed. Vi er i stand til at rådgive om, samt udføre løsninger i alle tilfældene. Går du rundt med flere ødelagte tænder, eller mangler du helt nogle, kan vi hjælpe dig med at få genskabt et flot tandsæt igen.

​Sådan ser et forløb ud med påsætning af tandimplantat

Forløbet i forbindelse med implantater kan kort listes op således:

  • ​Planlægningsfase
  • ​Den kirurgiske implantatbehandling
  • ​Helingsfasen
  • ​Åbning til implantatet
  • ​Krone-, bro- eller protesefremstilling​

Implantatet skal herefter hvile, hvilket tager omkring seks uger i underkæben og tolv uger i overkæben. Med de nyeste tandimplantater fra Straumann kan denne helingstid reduceres til det halve.​

Hvad koster et tandimplantat? Kontakt os

Det kommer an på, om du skal have et eller flere påsat samt valget af materiale. Du kan kontakte vores klinik for at høre mere om vores priser.

Kontakt klinikken for at få mere information om dine muligheder med et tandimplantat. Vi står klar med rådgivning i netop dit specifikke tilfælde. Vi kan træffes på telefon 66 11 51 11 eller på e-mail info@tandlaegerne-fisketorvet.dk. ​

Tandlægerne Fisketorvet

​5000 Odense C

Tlf : 66 11 51 11