adressNørregade 16,2 5000 Odense C

mailinfo@tandlaegerne-fisketorvet.dk 

fax66 11 51 11

Tandblegning giver flotte og hvide tænder

Hos Tandlægerne Fisketorvet i Odense tilbyder vi tandblegning, der sikrer dig flotte og hvide tænder. Tandblegning er for dig, der godt kunne tænke sig et hvidere smil samt blive fri for de misfarvninger, som især skyldes te, kaffe, tobak og farveholdige fødevarer.

Det er en skånsom behandling for tænder og tandkød, og er en nem måde at få lysere tænder på. Der er forskel på, hvilket resultat man kan forvente sig af en tandblegning. Nogle får et meget lyst resultat og rykker sig mange toner, mens andre blot rykker sig et par toner. Din behandler kan ikke på forhånd garantere dig, hvor hvide dine tænder bliver.

​Blegning af tænder er blevet mildere og skånsomt

Tandblegning er i dag blevet meget mildere og mere skånsomt, da koncentrationen af brintoverilten er væsentlig nedsat. Dette medfører, at der ikke er de samme bivirkninger som tidligere. Med smileffect Professional kan man forvente, at tænderne bliver 2-9 toner lysere ved en tandblegning.​

Fordelen ved klinikblegning hos os er, at behandlingen bliver ordnet for dig. Du er fri for at skulle foretage en tandblegning gentagne gange derhjemme. Du vil blive grundigt introduceret til din tandblegning, før den påbegyndes. Du skal påregne ca. 90 minutters behandlingstid.

Hvis du foretrækker at blege dine tænder hjemme, tilbyder vi at fremstille individuelle blegeskinner og instruere i brug af disse. Der udleveres tuber med blegegel, som du selv fylder i skinnerne.

Hvad koster en tandblegning? Kontakt os

Det kommer helt an på, hvor lyse dine tænder skal være. ​Kontakt os på telefon 66 11 51 11​ for at høre meget mere om tandblegning samt priser. Eller skriv til os på info@tandlaegerne-fisketorvet.dk.​

Tandlægerne Fisketorvet

​5000 Odense C

Tlf : 66 11 51 11