adressNørregade 16,2 5000 Odense C

mailinfo@tandlaegerne-fisketorvet.dk 

fax66 11 51 11

Smertefri tandbehandling under narkose

​Har du tandlægeskræk, og er du interesseret i en smertefri tandbehandling som for eksempel under narkose, hvor du intet mærker? ​Hos Tandlægerne Fisketorvet i Odense tilbyder vi behandlinger, som foregår i narkose. Vi samarbejder med en kompetent narkoselæge, som står for narkosen i forbindelse med den enkelte tandbehandling.

Der kan være mange årsager til, at patienter vælger at være i fuld narkose, mens en behandling står på, og vi rådgiver og vejleder naturligvis det enkelte tilfælde taget i betragtning. Så kom til os, hvis du ønsker en ganske smertefri tandbehandling, og derfor ikke behøver at frygte at gå til tandlæge.

Frygt ikke tandlægebesøg med smertefri tandbehandling

Ved at komme i fuld narkose kan du opnå sunde, stærke og flotte tænder ganske smertefrit. Vores dygtige personale tager kærligt hånd om dig og ordner dine tænder, mens du ”sover”. Det er nemt, hurtigt og helt og aldeles en smertefri tandbehandling. Det er helt ideelt til dig, der går med tandsmerter og har angst for at gå til tandlæge.

​Det kan være alle former for behandlinger, du kan få en smertefri behandling mod, som eksempelvis kan være ved en visdomstandsoperation eller ved rodbehandlinger. Vi rådgiver dig om, hvad der er bedst i din situation, så du får den ønskede behandling og en god oplevelse.

Kontakt os vedrørende spørgsmål om narkose

Har du spørgsmål i forbindelse med narkosen i tandlægestolen og den smertefri tandbehandling, er du mere end velkommen til at kontakte vores tandlægeteam på telefon 66 11 51 11 eller e-mail ​info@tandlaegerne-fisketorvet.dk.

Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede samt besvare de spørgsmål, du end måtte have til din tandbehandling. Du finder os på anden sal på adressen Nørregade 16 i Odense.​

Tandlægerne Fisketorvet

​5000 Odense C

Tlf : 66 11 51 11