Rodbehandling ved betændelse i nerven

Har du ondt i din tand, kan det skyldes, at du har dybt hul i en eller flere af dine tænder, der går ned til nerven og forårsager betændelse. I så fald er det nødvendigt at få fortaget en rodbehandling, og denne behandling kan du få foretaget her hos Tandlægerne Fisketorvet. Vores tandklinik har en central beliggenhed i Odense C, og den er derfor let tilgængelig, uanset hvor på Fyn du kommer fra. Vi kan også hjælpe med paradentosebehandling og tandimplantat.

Vi tilbyder en smertefri behandling

Som med alle andre behandlinger i forbindelse med tandkirurgi har du mulighed for at få lagt lokalbedøvelse, når du skal have foretaget en rodbehandling. På den måde vil du få en smertefri tandbehandling.

Efter endt behandling

I et par dage efter din rodbehandling kan du opleve lette og forbigående smerter. Er de vedvarende, eller tager de til, skal du altid tage kontakt til din tandlæge eller tandkirurg.

Hvis din tand er meget svækket efter endt rodbehandling, så kan det være en god idé at få påsat en tandkrone for at forhindre, at tanden flækker.

Hvad koster en rodbehandling?

Vi tilbyder forskellige priser på en rodbehandling alt afhængigt af, hvilken tand der skal rodbehandles, og hvor mange kanaler i tanden, der skal behandles.

Vi tilbyder en rodbehandling til en billig pris på mellem 1.216 kr. og 3.132 kr. Med i prisen er:​

  • Bedøvelse
  • Røntgenbilleder
  • Rensning
  • Desinficering af rodkanalerne
  • Rodfyldning
  • Forsegling af rodkanalerne

Prisen er dog eksklusiv en afsluttende behandling med en tandfyldning eller en tandkrone.

Du kan finde oversigten over vores priser her

Kontakt os og book tid til en forundersøgelse og konsultation

Har du en mistanke om, at du skal have foretaget en rodbehandling, eller har du nogle spørgsmål omkring behandlingen, er du velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere eller for at bestille en tid til en undersøgelse af dine tænder.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 66 11 51 11, men vi kan også kontaktes på vores e-mail info@tandlaegerne-fisketorvet.dk, hvis du foretrækker det. Du har også mulighed for at bestille tid online.

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge Tandlægerne - Fisketorvet?​

Bred faglig kompetence

Tandlægerne Fisketorvet har tandlæger og tandplejere med en række forskellige kompetence, og har dermed et bredt erfaringsgrundlag inden for langt de fleste former for tandbehandlinger.

Akut behandling

Tandlægerne Fisketorvet tilbyder akut behandling uanset om du er patient hos os eller ej, bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os.

Højt serviceniveau

Vi lægger vægt på god service, en afslappet og professionel atmosfære, hvor den enkelte patient er i centrum. Vi sikre at vi yder vore patienter en høj faglig standard holder alle medarbejdere sig løbende ajour gennem efteruddannelse og kurser.

Afslappet atmosfære

Vi gør en dyd ud af at skabe en afslappet og professionel atmosfære, og har altid den enkelte patient i fokus. Du kan trygt komme til os, hvis du ønsker en tandlæge, der forstår sig på dine behov.

Tandlægerne Fisketorvet har dygtige og erfarne tandlæger

Mange mennesker føler sig ikke trygge ved at gå til tandlæge. Derfor sørger vi altid for, at der er en god dialog, og at undersøgelser og behandling sker i det tempo, som patienterne ønsker. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring tandlægebesøget.

Om klinikken

Tandlægerne Fisketorvet mange års erfaring og brede faglige kompetencer. Vi tilbyder alle former for tandpleje og behandlinger. 

Vi er en kvalitetsbevidst klinik, der lægger vægt på god service og høj kvalitet i behandlingen, samt vi tager hensyn til tandlægeskræk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

08.00 - 16.00

​​​Onsdag​

08.00 - 17.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 12.00

Receptionstider

Mandag​ - Torsdag

08.00 - 14.00

Fredag

08.00 - 12.00

Tandlægerne - Fisketorvet​

​Nørreg​ade 16,2

5000 Odense C

- Find vej med Google Maps

CVR: 21801003​

Telefon: 66 11 51 11

E-mail: ​info@tandlaegerne-fisketorvet.dk