Skånsom paradentosebehandling tilbydes

​Hos Tandlægerne Fisketorvet tilbyder vi en skånsom og professionel paradentosebehandling. Vi har en bred faglig kompetence og et højt serviceniveau, og i klinikken er der altid en rolig og afslappet atmosfære. Vores klinik er beliggende i Odense C, og vi har derfor mange patienter fra lokalområdet, men vi har også patienter fra de øvrige dele af Fyn.​ vi kan også hjælpe med tandimplantat og rodbehandling

Hvad er paradentose?

Paradentose er en tandsygdom, der ofte bliver defineret som en betændelsestilstand i det støttevæv, der omgiver tænderne. Det kan både være i den omgivende kæbeknogle, de fibre der er omkring tandrødderne og i tandkødet.

Hvorfor får man paradentose?

Paradentose opstår som regel, fordi dit tandkød har været ramt af en tandkødsbetændelse igennem en længere periode, uden at du har fået den rette behandling. Derved har bakterierne spredt sig ned mod tandroden, og på sigt vil det medføre, at knoglen bliver brudt ned, og tanden bliver løs – hvis du altså ikke får en paradentosebehandling.

Hvad indebærer en behandling af paradentose?

En paradentosebehandling består først og fremmest af at vurdere omfanget af paradentosen. Dette gøres blandt andet ved at måle tandkødslommerne.

Herefter er det en væsentlig del af behandlingen at sørge for en grundig rensning af tandkødslommerne og foretage en rensning af tandrødderne.

En anden væsentlig del af en paradentosebehandling består i at opretholde en god mundhygiejne derhjemme og at stoppe med at ryge, hvis du er ryger.​

Man kan ikke fjerne sygdommen, når man først har fået den, men man kan gøre den inaktiv, således at man kan holde tilstanden i skak. 

Med en regelmæssigt paradentosebehandling kan du dermed undgå at forværre tilstanden, og du undgår dermed også at miste dine tænder.

Hvad koster paradentosebehandling?

Det er meget individuelt, hvor meget en paradentosebehandling koster. Vores priser afhænger i høj grad af, hvor mange tandkødslommer du har med en aktiv paradentose, der kræver en dybdegående rensning.

Kontakt os og bestil tid til en undersøgelse af dine tænder

Du er velkommen til at kontakte os på
​telefon 66 11 51 11 eller e-mail info@tandlaegerne-fisketorvet.dk for yderligere information, for en pris på din behandling eller for at bestille tid til en undersøgelse. 

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge Tandlægerne - Fisketorvet?​

Bred faglig kompetence

Tandlægerne Fisketorvet har tandlæger og tandplejere med en række forskellige kompetence, og har dermed et bredt erfaringsgrundlag inden for langt de fleste former for tandbehandlinger.

Akut behandling

Tandlægerne Fisketorvet tilbyder akut behandling uanset om du er patient hos os eller ej, bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os.

Højt serviceniveau

Vi lægger vægt på god service, en afslappet og professionel atmosfære, hvor den enkelte patient er i centrum. Vi sikre at vi yder vore patienter en høj faglig standard holder alle medarbejdere sig løbende ajour gennem efteruddannelse og kurser.

Afslappet atmosfære

Vi gør en dyd ud af at skabe en afslappet og professionel atmosfære, og har altid den enkelte patient i fokus. Du kan trygt komme til os, hvis du ønsker en tandlæge, der forstår sig på dine behov.

Tandlægerne Fisketorvet har dygtige og erfarne tandlæger

Mange mennesker føler sig ikke trygge ved at gå til tandlæge. Derfor sørger vi altid for, at der er en god dialog, og at undersøgelser og behandling sker i det tempo, som patienterne ønsker. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring tandlægebesøget.

Om klinikken

Tandlægerne Fisketorvet mange års erfaring og brede faglige kompetencer. Vi tilbyder alle former for tandpleje og behandlinger. 

Vi er en kvalitetsbevidst klinik, der lægger vægt på god service og høj kvalitet i behandlingen, samt vi tager hensyn til tandlægeskræk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

08.00 - 16.00

​​​Onsdag​

08.00 - 17.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 12.00

Receptionstider

Mandag​ - Torsdag

08.00 - 14.00

Fredag

08.00 - 12.00

Tandlægerne - Fisketorvet​

​Nørreg​ade 16,2

5000 Odense C

- Find vej med Google Maps

CVR: 21801003​

Telefon: 66 11 51 11

E-mail: ​info@tandlaegerne-fisketorvet.dk