Det er nemt og enkelt

Vi sætter ekstra tid af til dig som ny patient.

Hvis du lider af tandlægeskræk eller på anden måde føler dig utryg, så skal du endelig informere os om det. Så ved vi, at vi skal være ekstra varsomme – og vi går aldrig hurtigere frem, end du har mod på.

Vi vil som oftest rekvirere din journal fra din tidligere tandlæge, så vi ved, hvad du tidligere har fået foretaget af forebyggelse og behandling. Før vi undersøger og behandler oplyser vi dig altid om, hvad vi gør og vi sætter ikke noget i gang, uden du har givet din samtykke. Vi gør opmærksom på at man skal have 700kr med til forudbetaling, dette vil ikke blive dyre af den grund.

Ny eller eksisterende patient

Uanset om du er ny eller eksisterende patient, kan du bestille en tid ved at klikke på ovenstående link. Online booking er til for dig, som ikke har mulighed for at kontakte os telefonisk inden for normal arbejdstid og derfor har behov for at bestille via internettet.

Har du et akut problem, skal du dog ikke booke online, men i stedet kontakte klinikken telefonisk.

Du kan nemt og praktisk bestille en tid via vores bookingsystem:

​Høj kvalitet til lave priser

Se prisliste her

​Tryg og personlig tandbehandling

Lær os bedre at kende

​Stor erfaring med tandlægeskræk

Læs mere

Du kan booke din tid online. Let og hurtigt!

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 66 11 51 11 for at booke tid.

(ikke muligt lige i øjeblikket)

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge Tandlægerne - Fisketorvet?​

Bred faglig kompetence

Tandlægerne Fisketorvet har tandlæger og tandplejere med en række forskellige kompetence, og har dermed et bredt erfaringsgrundlag inden for langt de fleste former for tandbehandlinger.

Akut behandling

Tandlægerne Fisketorvet tilbyder akut behandling uanset om du er patient hos os eller ej, bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os.

Højt serviceniveau

Vi lægger vægt på god service, en afslappet og professionel atmosfære, hvor den enkelte patient er i centrum. Vi sikre at vi yder vore patienter en høj faglig standard holder alle medarbejdere sig løbende ajour gennem efteruddannelse og kurser.

Afslappet atmosfære

Vi gør en dyd ud af at skabe en afslappet og professionel atmosfære, og har altid den enkelte patient i fokus. Du kan trygt komme til os, hvis du ønsker en tandlæge, der forstår sig på dine behov.

Om klinikken

Tandlægerne Fisketorvet mange års erfaring og brede faglige kompetencer. Vi tilbyder alle former for tandpleje og behandlinger. 

Vi er en kvalitetsbevidst klinik, der lægger vægt på god service og høj kvalitet i behandlingen, samt vi tager hensyn til tandlægeskræk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

08.00 - 16.00

​​​Onsdag​

08.00 - 17.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 12.00

Receptionstider

Mandag​ - Torsdag

08.00 - 14.00

Fredag

08.00 - 12.00

Tandlægerne - Fisketorvet​

​Nørreg​ade 16,2

5000 Odense C

- Find vej med Google Maps

CVR: 21801003​

Telefon: 66 11 51 11

E-mail: ​info@tandlaegerne-fisketorvet.dk