adressNørregade 16,2 5000 Odense C

mailinfo@tandlaegerne-fisketorvet.dk 

fax66 11 51 11

Kosmetisk tandbehandling i flot kvalitet

Hos Tandlægerne Fisketorvet i Odense tilbyder vi kosmetisk tandbehandling i flot kvalitet af alle tænder. Går du rundt med grimme tænder, og skjuler du dit smil, er der heldigvis meget, der kan gøres for at genoprette et sundt og flot tandsæt igen. Det kan være, at du har tabt eller ødelagt en eller flere tænder gennem årene.

Her kan vi med en grundig tandbehandling som eksempelvis en påsætning af en tandkrone give dig et flot tandsæt igen. Men en kosmetisk tandbehandling kan også sagtens være tandblegning og tandrensning eller en tandregulering, så du får blanke, hvide tænder, der ser helt nye ud.

Tandbehandling af erfarne tandlæger

Har du tænder, der sidder skævt eller er gule/brune efter kaffe og cigaretter, kan vi hjælpe dig med en tandbehandling, som sikrer et varigt resultat.​

Det kan også være, at du har et større eller mindre mellemrum mellem tænderne, som du ønsker at få lukket. Vi hjælper hver dag patienter med kosmetisk tandbehandling, der giver dem livsglæde.

Dine tænder er synlige, når du smiler og griner. Men har du nogle tænder, du ikke er stolt af og forsøger at skjule, smiler du måske ikke nær så meget. Det er en hæmsko for mange, og det kan vi altså gøre noget ved med en omhyggelig tandbehandling. Så skal du ikke skjule dit smil længere.

Kontakt os for en tid til kosmetisk tandbehandling

Vil du have en tid til en kosmetisk tandbehandling, kan du ringe til os på telefon 66 11 51 11 eller skrive til os på info@tandlaegerne-fisketorvet.dk.​

Tandlægerne Fisketorvet

​5000 Odense C

Tlf : 66 11 51 11