Visdomstandsoperation udføres ganske smertefri

Operation af visdomstænder

Hos Tandlæg​erne Fisketorvet i Odense tilbyder vi visdomstandsoperation ganske smertefrit. Går du rundt med smerter i tænderne, og har du mistanke om, at det kan være grundet en eller flere visdomstænder, foretager vi gerne en grundig undersøgelse for at se, om det er visdomstænderne eller noget andet.

Vi tager et røntgenbillede af dine tænder og kæberne, således at vi kan se, hvordan de helt konkret sidder. En visdomstandsoperation er en mere eller mindre simpel operation, som ikke tager ret lang tid. Det lyder værre, end det er, da en visdomstand ofte kan trækkes ud uden at have behov for en operativ fjernelse.

Omhyggelig og professionel visdomstandsoperation

​Vores tandlæger er alle dygtige og erfarne, når det kommer til en visdomstandsoperation. Vi lægger indledningsvist en lokalbedøvelse, så du intet mærker.

​​

Ofte er en visdomstand ikke til at se, hvorfor den skal fritlægges, så vi kan trække den ud eller fjerne den operativt. Vi er utroligt omhyggelige og tager os god tid til at fjerne den ordentligt, så du intet mærker til det.

Efter en visdomstandsoperation kan du have smerter i såvel tandkød, tænder, kæbe og hovedpine. Men ved indtagelse af smertestillende efter tandlægens anvisninger, er det ingen sag. Så har du mistanke om, at du har en eller flere visdomstænder, som er skyld i dine tandsmerter, kan du komme og få det undersøgt..

Kontakt os og bestil tid til forundersøgelse

Du kan bestille en tid til forundersøgelse forud for en eventuel visdomstandsoperation på
​telefon 66 11 51 11 eller skrive til os på info@tandlaegerne-fisketorvet.dk.

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge Tandlægerne - Fisketorvet?​

Bred faglig kompetence

Tandlægerne Fisketorvet har tandlæger og tandplejere med en række forskellige kompetence, og har dermed et bredt erfaringsgrundlag inden for langt de fleste former for tandbehandlinger.

Akut behandling

Tandlægerne Fisketorvet tilbyder akut behandling uanset om du er patient hos os eller ej, bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os.

Højt serviceniveau

Vi lægger vægt på god service, en afslappet og professionel atmosfære, hvor den enkelte patient er i centrum. Vi sikre at vi yder vore patienter en høj faglig standard holder alle medarbejdere sig løbende ajour gennem efteruddannelse og kurser.

Afslappet atmosfære

Vi gør en dyd ud af at skabe en afslappet og professionel atmosfære, og har altid den enkelte patient i fokus. Du kan trygt komme til os, hvis du ønsker en tandlæge, der forstår sig på dine behov.

Tandlægerne Fisketorvet har dygtige og erfarne tandlæger

Mange mennesker føler sig ikke trygge ved at gå til tandlæge. Derfor sørger vi altid for, at der er en god dialog, og at undersøgelser og behandling sker i det tempo, som patienterne ønsker. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring tandlægebesøget.

Om klinikken

Tandlægerne Fisketorvet mange års erfaring og brede faglige kompetencer. Vi tilbyder alle former for tandpleje og behandlinger. 

Vi er en kvalitetsbevidst klinik, der lægger vægt på god service og høj kvalitet i behandlingen, samt vi tager hensyn til tandlægeskræk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

08.00 - 16.00

​​​Onsdag​

08.00 - 17.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 12.00

Receptionstider

Mandag​ - Torsdag

08.00 - 14.00

Fredag

08.00 - 12.00

Tandlægerne - Fisketorvet​

​Nørreg​ade 16,2

5000 Odense C

- Find vej med Google Maps

CVR: 21801003​

Telefon: 66 11 51 11

E-mail: ​info@tandlaegerne-fisketorvet.dk