Tandkrone tilbydes i flot kvalitet

Tandkrone

Hos Tandlægerne Fiske​torvet i Odense tilbyder vi en tandkrone i høj kvalitet med stor holdbarhed og slidstyrke. En tandkrone erstatter den naturlige krone ved, at man sætter den ned over tanden eller et implantat. Det holder tanden stærk og er utrolig effektivt, hvis man døjer med tænder, der knækker, eller fyldninger, som ikke holder.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for i forhold til at opretholde et flot og sundt tandsæt, rådgiver vi dig gerne og giver vores faglige vurdering af, hvad du vil have bedst af. Tandkroner koster en del, hvorfor vi altid kommer med et prisoverslag, som er ganske uforpligtende. Ikke desto mindre er en tandkrone den mest solide og holdbare løsning i længden.

Påsætning af tandkrone og tandbro

Der kan være mange årsager til at få brug for en tandkrone og en tandbro. En tandbro bygger praktisk talt en bro mellem to tænder.

Det er særligt effektivt, hvis man har en eller flere tænder, der er ødelagt og kan have brug for rekonstruktion.​ Det giver et flottere tandsæt - og det er svært at se hvilke tænder, der er eksempelvis implantater, tandkroner og broer.

Har du gået alt for længe med ødelagte tænder, og er du træt af, at de går i stykker alt for let ved en fyldning eller opbygning i plast? Her vil en tandkrone uden tvivl komme dig til gode. Og det vil være en billigere investering på længere sigt, da den er meget mere robust og stabil end plast.

Ring eller skriv til os for en tid

Vil du have en tid til at høre mere om en tandkrone og dine muligheder for at få genopbygget en eller flere tænder, kan du kontakte os for en tid på telefon 66 11 51 11 eller skrive til os på info@tandlaegerne-fisketorvet.dk.

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge Tandlægerne - Fisketorvet?​

Bred faglig kompetence

Tandlægerne Fisketorvet har tandlæger og tandplejere med en række forskellige kompetence, og har dermed et bredt erfaringsgrundlag inden for langt de fleste former for tandbehandlinger.

Akut behandling

Tandlægerne Fisketorvet tilbyder akut behandling uanset om du er patient hos os eller ej, bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os.

Højt serviceniveau

Vi lægger vægt på god service, en afslappet og professionel atmosfære, hvor den enkelte patient er i centrum. Vi sikre at vi yder vore patienter en høj faglig standard holder alle medarbejdere sig løbende ajour gennem efteruddannelse og kurser.

Afslappet atmosfære

Vi gør en dyd ud af at skabe en afslappet og professionel atmosfære, og har altid den enkelte patient i fokus. Du kan trygt komme til os, hvis du ønsker en tandlæge, der forstår sig på dine behov.

Tandlægerne Fisketorvet har dygtige og erfarne tandlæger

Mange mennesker føler sig ikke trygge ved at gå til tandlæge. Derfor sørger vi altid for, at der er en god dialog, og at undersøgelser og behandling sker i det tempo, som patienterne ønsker. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring tandlægebesøget.

Om klinikken

Tandlægerne Fisketorvet mange års erfaring og brede faglige kompetencer. Vi tilbyder alle former for tandpleje og behandlinger. 

Vi er en kvalitetsbevidst klinik, der lægger vægt på god service og høj kvalitet i behandlingen, samt vi tager hensyn til tandlægeskræk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

08.00 - 16.00

​​​Onsdag​

08.00 - 17.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 12.00

Receptionstider

Mandag​ - Torsdag

08.00 - 14.00

Fredag

08.00 - 12.00

Tandlægerne - Fisketorvet​

​Nørreg​ade 16,2

5000 Odense C

- Find vej med Google Maps

CVR: 21801003​

Telefon: 66 11 51 11

E-mail: ​info@tandlaegerne-fisketorvet.dk