Tandblegning giver flotte og hvide tænder

Tandblegning

Hos Tandlægerne F​isketorvet i Odense tilbyder vi tandblegning, der sikrer dig flotte og hvide tænder. Tandblegning er for dig, der godt kunne tænke sig et hvidere smil samt blive fri for de misfarvninger, som især skyldes te, kaffe, tobak og farveholdige fødevarer.

Det er en skånsom behandling for tænder og tandkød, og er en nem måde at få lysere tænder på. Der er forskel på, hvilket resultat man kan forvente sig af en tandblegning. Nogle får et meget lyst resultat og rykker sig mange toner, mens andre blot rykker sig et par toner. Din behandler kan ikke på forhånd garantere dig, hvor hvide dine tænder bliver.

Blegning af tænder er blevet mildere og skånsomt

Tandblegning er i dag blevet meget mildere og mere skånsomt, da koncentrationen af brintoverilten er væsentlig nedsat. Dette medfører, at der ikke er de samme bivirkninger som tidligere. Med smileffect Professional kan man forvente, at tænderne bliver 2-9 toner lysere ved en tandblegning.​

Fordelen ved klinikblegning hos os er, at behandlingen bliver ordnet for dig. Du er fri for at skulle foretage en tandblegning gentagne gange derhjemme. Du vil blive grundigt introduceret til din tandblegning, før den påbegyndes. Du skal påregne ca. 90 minutters behandlingstid.

Hvis du foretrækker at blege dine tænder hjemme, tilbyder vi at fremstille individuelle blegeskinner og instruere i brug af disse. Der udleveres tuber med blegegel, som du selv fylder i skinner

Hvad koster en tandblegning? Kontakt os

Det kommer helt an på, hvor lyse dine tænder skal være. ​Kontakt os på telefon 66 11 51 11​ for at høre meget mere om tandblegning samt priser. Eller skriv til os på info@tandlaegerne-fisketorvet.dk.​

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge Tandlægerne - Fisketorvet?​

Bred faglig kompetence

Tandlægerne Fisketorvet har tandlæger og tandplejere med en række forskellige kompetence, og har dermed et bredt erfaringsgrundlag inden for langt de fleste former for tandbehandlinger.

Akut behandling

Tandlægerne Fisketorvet tilbyder akut behandling uanset om du er patient hos os eller ej, bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os.

Højt serviceniveau

Vi lægger vægt på god service, en afslappet og professionel atmosfære, hvor den enkelte patient er i centrum. Vi sikre at vi yder vore patienter en høj faglig standard holder alle medarbejdere sig løbende ajour gennem efteruddannelse og kurser.

Afslappet atmosfære

Vi gør en dyd ud af at skabe en afslappet og professionel atmosfære, og har altid den enkelte patient i fokus. Du kan trygt komme til os, hvis du ønsker en tandlæge, der forstår sig på dine behov.

Tandlægerne Fisketorvet har dygtige og erfarne tandlæger

Mange mennesker føler sig ikke trygge ved at gå til tandlæge. Derfor sørger vi altid for, at der er en god dialog, og at undersøgelser og behandling sker i det tempo, som patienterne ønsker. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring tandlægebesøget.

Om klinikken

Tandlægerne Fisketorvet mange års erfaring og brede faglige kompetencer. Vi tilbyder alle former for tandpleje og behandlinger. 

Vi er en kvalitetsbevidst klinik, der lægger vægt på god service og høj kvalitet i behandlingen, samt vi tager hensyn til tandlægeskræk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

08.00 - 16.00

​​​Onsdag​

08.00 - 17.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 12.00

Receptionstider

Mandag​ - Torsdag

08.00 - 14.00

Fredag

08.00 - 12.00

Tandlægerne - Fisketorvet​

​Nørreg​ade 16,2

5000 Odense C

- Find vej med Google Maps

CVR: 21801003​

Telefon: 66 11 51 11

E-mail: ​info@tandlaegerne-fisketorvet.dk