Kosmetisk tandbehandling i flot kvalitet

Kosmetisk tandbehandling

Hos Tandlægerne Fis​ketorvet i Odense tilbyder vi kosmetisk tandbehandling i flot kvalitet af alle tænder. Går du rundt med grimme tænder, og skjuler du dit smil, er der heldigvis meget, der kan gøres for at genoprette et sundt og flot tandsæt igen. Det kan være, at du har tabt eller ødelagt en eller flere tænder gennem årene.

Her kan vi med en grundig tandbehandling som eksempelvis en påsætning af en tandkrone give dig et flot tandsæt igen. Men en kosmetisk tandbehandling kan også sagtens være tandblegning og tandrensning, så du får blanke, hvide tænder, der ser helt nye ud.

​Tandbehandling af erfarne tandlæge

​Har du tænder, der sidder skævt eller er gule/brune efter kaffe og cigaretter, kan vi hjælpe dig med en tandbehandling, som sikrer et varigt resultat.​

​​

Det kan også være, at du har et større eller mindre mellemrum mellem tænderne, som du ønsker at få lukket. Vi hjælper hver dag patienter med kosmetisk tandbehandling, der giver dem livsglæde.

Dine tænder er synlige, når du smiler og griner. Men har du nogle tænder, du ikke er stolt af og forsøger at skjule, smiler du måske ikke nær så meget. Det er en hæmsko for mange, og det kan vi altså gøre noget ved med en omhyggelig tandbehandling. Så skal du ikke skjule dit smil længere.​

Kontakt os for en tid til kosmetisk tandbehandling

Vil du have en tid til en kosmetisk tandbehandling, kan du ringe til os på telefon 66 11 51 11 eller skrive til os på info@tandlaegerne-fisketorvet.dk.

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge Tandlægerne - Fisketorvet?​

Bred faglig kompetence

Tandlægerne Fisketorvet har tandlæger og tandplejere med en række forskellige kompetence, og har dermed et bredt erfaringsgrundlag inden for langt de fleste former for tandbehandlinger.

Akut behandling

Tandlægerne Fisketorvet tilbyder akut behandling uanset om du er patient hos os eller ej, bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os.

Højt serviceniveau

Vi lægger vægt på god service, en afslappet og professionel atmosfære, hvor den enkelte patient er i centrum. Vi sikre at vi yder vore patienter en høj faglig standard holder alle medarbejdere sig løbende ajour gennem efteruddannelse og kurser.

Afslappet atmosfære

Vi gør en dyd ud af at skabe en afslappet og professionel atmosfære, og har altid den enkelte patient i fokus. Du kan trygt komme til os, hvis du ønsker en tandlæge, der forstår sig på dine behov.

Tandlægerne Fisketorvet har dygtige og erfarne tandlæger

Mange mennesker føler sig ikke trygge ved at gå til tandlæge. Derfor sørger vi altid for, at der er en god dialog, og at undersøgelser og behandling sker i det tempo, som patienterne ønsker. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring tandlægebesøget.

Om klinikken

Tandlægerne Fisketorvet mange års erfaring og brede faglige kompetencer. Vi tilbyder alle former for tandpleje og behandlinger. 

Vi er en kvalitetsbevidst klinik, der lægger vægt på god service og høj kvalitet i behandlingen, samt vi tager hensyn til tandlægeskræk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

08.00 - 16.00

​​​Onsdag​

08.00 - 17.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 12.00

Receptionstider

Mandag​ - Torsdag

08.00 - 14.00

Fredag

08.00 - 12.00

Tandlægerne - Fisketorvet​

​Nørreg​ade 16,2

5000 Odense C

- Find vej med Google Maps

CVR: 21801003​

Telefon: 66 11 51 11

E-mail: ​info@tandlaegerne-fisketorvet.dk