Tandlægeskræk tager vi seriøst og gør noget ved

Tandlægeskræk

Har du tandlægeskræk, er du sikker på at blive taget seriøst hos Tandlægerne Fiske​torvet i Odense. Vi aftaler på forhånd i telefonen, hvad vi skal gøre ved det første besøg, hvilket typisk indebærer en samtale og måske en undersøgelse af dine tænder. Herefter aftaler vi sammen, hvad vi skal gøre ved næste konsultation.

Det er ikke flovt at have tandlægeskræk, så fortæl os om det, og så hjælper vi dig. Vi gør en dyd ud af at skabe en professionel og behagelig atmosfære i klinikken, og vores tandlæger tager sig rigtig godt af dig og afsætter ekstra tid

Gode råd til hvis du har tandlægeskræk

  • Erkend din angst - fortæl os om din angst.
  • ​Stil krav til din tandlæge - lav aftaler om, hvad der skal ske fra gang til gang. Ingen overraskelser - kun hvad I har aftalt.
  • ​Tag musik med til at lytte til eller slappe af til. Det kan nemlig distrahere tankerne og hjælpe på din tandlægeskræk.
  • ​Sig ja til bedøvelse. Vi giver al den bedøvelse, du har brug for.
  • ​Sig fra, hvis det gør ondt. Du er den, der kan mærke, om det gør ondt. Det vil hjælpe på din tandlægeskræk, hvis du derfor siger fra, hvis du mærker smerte.
  • Aftal et stopsignal som eksempelvis en løftet hånd, så tandlægen ved, hvornår du ønsker en pause eller vil fortælle noget. Tandlægen er ikke tankelæser, så du har selv et ansvar for at sige fra.
  • ​Tag en god ven eller fortrolig med. En person, du kan holde i hånden, og som du er tryg ved. Det er godt, at der er en, som har hørt, hvad der er blevet sagt og gjort. Når du er angst, er det svært at huske alt, hvad der er sagt og gjort på klinikken.
  • ​Tal med tandlægen om dit problem. Forvent, at tandlægen forstår din angst, og at I derfra kan gøre noget ved din tandlægeskræk.​

Kontakt os for spørgsmål og bestilling af tid

Har du ellers brug for hjælp, eller har du spørgsmål, er vi altid behjælpelige med at besvare dem. Ring og hør meget mere om hjælp til tandlægeskræk på telefon 66 11 51 11​, eller skriv til os på info@tandlaegerne-fisketorvet.dk. Så hjælper vi dig.

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge Tandlægerne - Fisketorvet?​

Bred faglig kompetence

Tandlægerne Fisketorvet har tandlæger og tandplejere med en række forskellige kompetence, og har dermed et bredt erfaringsgrundlag inden for langt de fleste former for tandbehandlinger.

Akut behandling

Tandlægerne Fisketorvet tilbyder akut behandling uanset om du er patient hos os eller ej, bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os.

Højt serviceniveau

Vi lægger vægt på god service, en afslappet og professionel atmosfære, hvor den enkelte patient er i centrum. Vi sikre at vi yder vore patienter en høj faglig standard holder alle medarbejdere sig løbende ajour gennem efteruddannelse og kurser.

Afslappet atmosfære

Vi gør en dyd ud af at skabe en afslappet og professionel atmosfære, og har altid den enkelte patient i fokus. Du kan trygt komme til os, hvis du ønsker en tandlæge, der forstår sig på dine behov.

Tandlægerne Fisketorvet har dygtige og erfarne tandlæger

Mange mennesker føler sig ikke trygge ved at gå til tandlæge. Derfor sørger vi altid for, at der er en god dialog, og at undersøgelser og behandling sker i det tempo, som patienterne ønsker. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring tandlægebesøget.

Om klinikken

Tandlægerne Fisketorvet mange års erfaring og brede faglige kompetencer. Vi tilbyder alle former for tandpleje og behandlinger. 

Vi er en kvalitetsbevidst klinik, der lægger vægt på god service og høj kvalitet i behandlingen, samt vi tager hensyn til tandlægeskræk.

Åbningstider

Mandag​

08.00 - 16.00

Tirsdag​

08.00 - 16.00

​​​Onsdag​

08.00 - 17.00

Torsdag​

08.00 - 16.00

Fredag​

08.00 - 12.00

Receptionstider

Mandag​ - Torsdag

08.00 - 14.00

Fredag

08.00 - 12.00

Tandlægerne - Fisketorvet​

​Nørreg​ade 16,2

5000 Odense C

- Find vej med Google Maps

CVR: 21801003​

Telefon: 66 11 51 11

E-mail: ​info@tandlaegerne-fisketorvet.dk